Honda CR-V Lifestyle Plus – Populär och rymlig!

Honda CR-V är en toppsäljande SUV!

AdvertisementDetta inlägg är skapat i samarbete med Honda

Med över 7 miljoner sålda bilar är Honda CR-V en av de populäraste SUV:arna på marknaden. Nya Honda CR-V är inne på sin fjärde generation. Honda CR-V följer designtrenderna och har moderna, sportiga och kraftfulla linjer. I Lifestyle Plus utförande så kan bilen fås med 18″ fälgar och läderklädsel samt en rad snygga designdetaljer som framför allt förhöjer den sportbetonade känslan.

Honda CR-V har många nyheter och erbjuder flertalet moderna funktioner som gör att denna SUV fortsättningsvis kommer att vara en toppsäljare. Backkamera med sensorer fram och bak, 7″ pekskärm och navigation från Garmin. Effektiv samt intelligent fyrhjulsdriven drivlina med en passande dieselmotor på 160 hästkrafter. Alternativa motorer finns också: 120 hk diesel och 155 hk bensin.

En av de viktigaste förbättringarna är kanske komforten. Nya Honda CR-V har fått mjuka sköna säten och andra mjuka inredningsdetaljer. Bilen har även en förbättrad ljudisolering för lägre buller inne i kupén, allt för att du ska få en komfortabel resa.

För dig som inte redan vet detta så är Honda CR-V en riktigt praktisk bil som också tillhör de rymligaste i klassen. Hår du från att köra en traditionell kombibil som kommer du sannolikt aldrig vilja gå tillbaka från egenskaperna som att sitta högre och smidigare samt bekvämare kunna stiga i och ut ur bilen.

Läs mer här

 

Detta inlägg är skapat i samarbete med Honda

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.