Test Ford Mondeo kombi TDCI – Komfort i stora mått!

Nybilstest: Ford Mondeo kombi TDCI

Vi har gjort en test av nya Ford Mondeo diesel kombi. Ford är mästare i att ta fram prisvärda bilar när komfort kommer i fokus. Nya Ford Mondeo är inget undantag utan tvärtom, Mondeo symboliserar vad Ford står för. Mycket bil för pengarna.

Ford Mondeo är tyst i kupén och man sitter bra i förarstolen trots att den först känns som lite kort i framkant. Just att den går tyst och fint samt att man sitter bra i bilen är något som prioriteras högt av många bilköpare. Ford Mondeo är dessutom rymlig och lastar mycket.

Mediasystemet och instrumenteringen håller senaste modern standard och är relativt lättanvänd. Köp till Sony stereo och du får extra fint ljud i bilen, vilket Ford Mondeo är värd då den är sy tyst inne i kupén. Det enda att anmärka på är att det inte går att få hastighetsvisning i siffror, trots den digitala förardisplayen.

Dieselmotorn på 180 hästkrafter gör bilen pigg och kraftfull dock så är den inte sportig. Ett bra grunddrag från stillastående är dock det som de flesta behöver och får hos nya Ford Mondeo. Vill du läsa mer om Ford Mondeo kombi, läs vidare här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.