Däck och fälgmodet sommaren 2016 är svart!

Fälgmode 2016

Jajamen det är fortsättningsvis fortfarande svart som är det heta fälgmodet för 2016! För att komplettera detta har Gummihuset tagit fram passande tillbehör i en serie som kallas för Black Edition. När du köper nya fälgar så kan du få med Black Edition bultar, klistervikter och ventilhattar. Grejen med dessa är att de är svarta förstås så att de matchar dina fälgar. Såklart din bil ska vara förberedd inför bilsommaren 2016 och ha modefälgar när vinterdäcken tas av,speciellt du som Volvoägare har chansen att hitta matchande svarta fälgar till din Volvo!

När det gäller däck så finns det inte direkt något mode, alla är svarta. Avseende däck så är det mer egenskaper som är det viktiga. Exempelvis så är sportiga däck ofta något mer bullriga än standarddäck. En låg profil ser förstås häftigt ut samtidigt som komforten blir lidande. Men du som ska följa däckmodet fullt ut väljer förstås så stora fälgar som möjligt vilket innebär att däcken blir av typen lågprofil. Glöm inte bort att kolla på vägegenskaperna och vattenplaning. Bredare däck är mer riskfyllda avseende vattenplaning. Vill man vara fin så får man lida med att köra extra sakta när det regnar. Några av de vanligaste märkena för däck är: Continental, Michelin, Pirelli och Nokian.

Däck och fälg är en stor del avseende bilmode, speciellt fälgen. Med olika fälgar kan olika karaktärer avseende bilen framhävas. Därefter kan du matcha med lite extra detaljer. Exempelvis om du skaffar svarta eller fälgar som delvis är svarta så matchas dessa gärna med: Svarta backspegelkåpor och tonade rutor bak, ett svart tak eller gärna ett soltak kompletterar detta fullt ut!

Gummihuset har funnits i många år och har mångårig erfarenhet av att sälja däck och fälgar online via internet. Du kan enkelt hitta passande däck och fälgar till din bil genom att ange ditt registreringsnummer, eller ange bilmodellen i menyn som finns på Gummihusets webbplats.

Detta är ett sponsrat inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.