Test av Volkswagen Beetle cabriolet GT DSG 220

Nybilstestad: Volkswagen Beetle Cabriolet 2015

Vem vill inte ha en Volkswagen Beetle? Speciellt som cabriolet? Volkswagen Beetle är en bil som andas klassisk historia. Beetle är en bil som älskas av massor för sin härligt runda formgivning. När den kom bidrog den till att vanligt folk kunde skaffa sig en ny bil, idag är VW Beetle fortfarande prisvärd men andra märken har tagit över folkbilsstämpeln. Istället är det de som vill ha en lite speciell bil som köper nya Volkswagen Beetle.

Volkswagen Beetle är, lika alla Volkswagens bilar komfortabel och har mycket med modern teknik. Det mesta finns som standard eller kan köpas till extra. Det Volkswagen Beetle erbjuder unikt är moderna retrokänsla, det finns detaljer som gör att bilen känns speciell och knyter samman med den klassiska bubblan. Samtidigt så är bilen modern. Cabrioletversionen kan fälla ner och upp taket när bilen körs i upp till 50 km/h. Köp till vindavvisaren som placeras bakom framstolarna så kan du köra nedcabbat även när det är kallare ute.

GT versionen har en bensinturbomotor på 220 hästkrafter som gör bilen riktigt körglad, det här är bilägande när det är som bäst! Svagheterna hos bilen är att den inte riktigt är så praktisk, speciellt avseende lastutrymmet. Här har design gått före. Cabversionen har i princip inget lastutrymme alls all tala om, öppningen känns som ett brevinkast. Matkassarna och en halvstor väska kan dock fås in.

Se till att du får med den stora pekskärmen och varför inte slå till på Fenderstereon så får du ett grymt bra ljud också!

Läs mer om Volkswagen Beetle här.

Volkswagen Beetle Cab GT 220hk

9 Körglad
10 Design
8 Komfort
7 Teknik
9 Infotainment
8.6

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.