Nybilstestad: Subaru Outback – En bra familjekombi!

Nybilstester har gjort en test av Subaru Outback, den bästa asiatiska bilen?

Av alla asiatiska bilmärken så är nog Subaru det bästa om man värderar bilen och dess upplevelse i första hand. Subaru Outback är inte den billigaste bilen i klassen, varken jämfört med asiatiska bilmärken eller europeiska. Subaru Outback är dock en bil som verkligen kan utmana våra toppsäljande kombimodeller i Sverige! Komforten är i topp, ja man sitter verkligen bra i Subaru Outback. Bilen upplevs relativt tyst inuti även om det finns ännu tystare bilar på marknaden som också är ännu dyrare förstås. Men kupebullret är aldrig besvärande. Instrumentering och reglage fungerar föredömligt och Subaru Outback har det mesta att önska. Autobroms av den lite mer avancerade varianten är standard, ja det mesta är faktiskt standard av de detaljer så du vill ha. Det som inte är standard är i första hand lite lyxigare detaljer som elsäten, soltak med mera.

Det bästa med Subaru Outback är att den är lugn och harmonisk att köra. Fyrhjulsdrift är standard. Det är bekvämt att stiga i och ut ur bilen. Givetvis är Subaru Outback en praktisk bil med bra lastutrymme!

Att tänka på innan köp: Backradar med ljud finns inte (Backkamera finns), krånglig bälteshantering för baksätets mittplats och en Subaru Outback blir aldrig sportig att köra!

Subaru Outback

5 Körglad
4 Design
9 Komfort
8 Teknik
8 Infotainment
6.8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.