Test: Volkswagen Up – Groove Up!

Volkswagen Up är testkörd av Nybilstester. Up är en väldigt liten bil med vikt på att nyttja bilens små mått så praktiskt som möjligt. Volkswagen Up ser ganska trist ut men Volkswagen har genialt nog lyckats att piffa till bakluckan vilket lyfter designen för lilla Up avsevärt.

Nybilstest VW Up!

VW Up! är en enkel bil som ska vara billig i Volkswagenmått. Den är ganska enkelt utrustad inredningsmässigt och bilens lackering återfinns även inne i bilen då vissa plåtdetaljer inte är täckta. Volkswagen har genialt nog kombinerat detta med en högglans-lackad inredningspanel i bilen, smart och snyggt (Lackad panel inne i bilen är dock tillval). Volkswagen Up! kan fås med GPS Navigation men inte med automatisk klimatanläggning, bara manuell AC. För att piffa till bilen kan du köpa VW Up! i Groove utförande, då har bilen en kraftfull stereo med subwoofer som gör att Up! känns som att den studsar fram när du höjer volymen.

Att köra Volkswagen Up! är inte jätteskoj. Det är en bil varken mer eller mindre. Up! har 1.0 litersmotor och 3-cylindrar. Bilen görs sig bra i stadstrafik, men kan ändå vara ett alternativ för dig som åker lite längre och vill ha en bränslesnål liten bil.

Volkswagen Up! - Liten och bränslesnål!

2 Körglädje
2 Design
4 Komfort
5 Teknik
7 Infotainment
4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.