Nya Volkswagen Caddy – Praktisk, smart och flexibel!

Volkswagen producerar världens mest funktionella bilar. Nya Volkswagen Caddy är därmed i toppklass avseende funktionalitet då den är skapad både för arbete och passagerartrafik, beroende på vilken version du väljer. Att hitta en mer praktisk bil än Volkswagen Caddy i denna storleksklass är inte lätt.

Ovanför kan du starta en film som kort och snabbt går igenom bilens viktigaste nyheter.

Volkswagen Caddy kan numera fås med avancerad autobroms och andra säkerhetssystem som hjälper dig att undvika olyckor. Inte minst viktigt om du är arbetsgivare och aldrig kör bilen själv, men du drabbas om någon av personalen blir borta länge. Det är prisvärt att kosta på bilen detta för att minimera risken för bortfall i personalstyrkan, och inte minst bara för ditt samvete.

Nya Volkswagen Caddy har som sagt mycket med dagens avancerade teknik, likaså parkeringshjälp och GPS-navigation. Den lättanvända pekskärmen hjälper dig att snabbt komma igång med resan till nästa destination..

Motorer som uppfyller Euro 6 standarden för utsläpp finns. Det är mycket nytt och lika mycket klassiskt nyttjande avseende nya Volkswagen Caddy, ta och prova en själv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.