En ny Volvo har kommit till stan, hur tålig som helst

Construction Viral - Volvo Trucks - Forsman & Bodenfors - SPOON

Volvos nya FMX lastbil tål nästan allt, vilket en fyraåring får i uppdrag att bevisa!


En Volvo FMX-lastbil går inte av för hackor! Men hur visar man det? Jo Volvo visar det genom att låta en fyraårig flicka köra lastbilen helt själv, fast på distans med radiostyrning.

Men tänk om bilen går på något farligt då?, eller om Volvolastbilen välter? Ja, låt det hända säger Volvos utvecklingstekniker, låt fyraåringen få fria händer! Låt flickan få köra som hon vill, låt henne krocka vår Volvolastbil, låt det hända! Och det händer dessutom minsann! Hur det går för lastbilen för de se i videon ovanför, värt två minuter!

Volvos nya lastbil har gjorts extra tålig, den har markfri gång på 30 centimeter. Den har hasplåtar som skyddar underredet om något trots allt når upp. Volvos FMX lastbil kan köras genom hus och vältas för att rulla ned för en backe. Hur många bilar klara av det?

En ny funktion är att volvos nya FMX-lastbil har automatisk framhjulsdrift. Allhjulsdriften aktiveras vid behov och bränslebesparingen är lite mer optimerad. Lastbilen är vattentät! Den har extra skyddsplåt som skyddar karossen och speciellt förarhytten. Se videon så förstår ni!

Detta inlägg är sponsrat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.