Köpa ny bil – Hur gör man ett klipp?

Om att köpa ny bil – Bilklippet, finns det?

Som privatperson att gå och köpa ny bil är lättare än man kan tro, men du bör ta lite tid på sig att åka till olika handlare när du ska köpa en ny bil. Hur gör man då det där bilklippet som många pratar om? I de flesta fallen finns det faktiskt inte något sådan utan det är mera vad folk snackar om och tror. Det flesta har faktiskt aldrig köpt en ny bil utan enbart begagnade bilar så de blir en del fördomar som uppstår. Bilhandlarna har inte så goda marginaler som man kan tro. När du gör ett bra nybilsköp är ofta när det pågår en kampanj med just en bil i det utförande du vill ha den i säljs. Det gäller här att vara varsam då det lätt blir så att du istället kanske gör en dålig affär om kampanjen avser tillbehör som du faktiskt inte behöver till bilen. Därför bör du vara öppen att välja olika bilmärken likaså olika bilmodeller, ju mer flexibel du är inför bilköpet desto mer valmöjligheter har du. Gå gärna till flera handlare så kommer du upptäcka att i de flesta fallen så skiljer det inte mycket, om ens alls något i pris. Du bör dock påpeka att du vill köpa en ny bil och just nu besöker olika handlare inför nybilsvalet.

Inbytesbilen är det som kanske blir det mest avgörande i slutändan för här kan det skilja en del mellan handlarna. Icke märkeshandlare betalar ofta ca: 10 000 kronor mindre för din bil om de inte säljer nya bilar med samma märke. Därför kan det vara bra att söka upp en som både säljer det bilmärke du vill köpa samt det du vill byta in. Hedin bil är en kedja som har väldigt många bilmärken inom koncernen och kan vara en handlare att besöka.

Det som är mest hett just nu inom nya bilar är mini-suvar. Mindre bilar är populära och det tog ett tag men nu har biltillverkarna förstått att alla vill ha SUV:ar, nåja många i alla fall. Detta gäller även mindre bilar. De är lätta att stiga i och ut ur och den högre sittpositionen trivs många med. Den tråkiga busskänslan är helt plötsligt borta med bilens design även om den invändigt nästan är lika. Nissan Juke, Renault Captur är några föregångare som stått som förebilder. Kia Stonic är på väg och kan straxt köpas. Men kanske det bästa inom små SUV:ar är ändå Audi Q2, det är inte den billigaste bilen men sannolikt en av de bästa inom denna klass. Vill du veta mer om Audi Q2 så finns info här

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.