Volkswagen säger hejdå till WRC-rally!

Nu slutar Volkswagen sitt WRC-rally deltagande. Som tack för denna tid så bjuder de alla sina rallyfans på ett riktigt häftigt rallytrick! Två rallybilar möts i luften och kartläsarna utväxlar high-four med varandra. Utöver detta så bjuder de på ett antal klassiska rallymanövrar filmade på bästa sätt i den hyllningsvideo på 1 minut som de satt ihop. Se den och njut av när bilförarna kör som bäst!

Är detta då slutet för Volkswagen i rally? Nej faktiskt inte lovar Volkswagen lite hemlighetsfullt. De lovar sina rallyfans att de kommer att se dem även i framtiden i olika rallysammanhang. Exakt på vilket sätt framgår inte men Volkswagen är ett stort bilmärke med behov av att synas så räkna med att du inte kommer att missa dem i dessa häftiga sammanhang även framöver.

Varför Volkswagen slutar med WRC rally framgår inte i det pressutskick som gått ut. I denna bilvärld så kommer och går olika biltrender och satsningar. Just nu säger Volkswagen i alla fall hej då till WRC-rally på bästa möjliga sätt i denna video med bilstunt och fantastiska bildvinklar, och vi på nybilstester bugar och tackar Volkswagen för den WRC tid som varit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.