Testtips: Toyota Aygo x-wave, billig sommarbil med canvastak

Testa Toyota Aygo x-wave!

Nybilstester.se tipsar om att du ska åka till din Toyotahandlare för att genomföra din egen test av Toyota Aygo x-wave med canvastak, chansen är stor att du fastnar för denna charmiga bil. Upplev sommarkänsla till ett riktigt förmånligt pris, den låga bränsleförbrukningen får du på köpet. Toyota Aygo kan alltså nu fås med öppningsbart canvastak. Canvastaket är av tygmaterial som med ett knapptryck fälls bakåt och öppnar upp kupén för både de som sitter bra och i baksätet. Ett mellanting av taklucka och cab helt enkelt. Det finns inte så många bilar som erbjuder denna sommarupplevelse till så lågt pris.

 

Det är inte bara ett öppningsbart tak som du får i Toyota Aygo x-wave, du får också rikligt med utrustning på köpet. Köper du Toyota x-wave Private för 149 000 kronor så ingår exempelvis: klimatanläggning, nyckelfri start/stop, tonade rutor, 15″ aluminiumfälgar, 7″ touchskärm, backkamera med mera.

Toyota Aygo är en smart och smidig bil, exemplarisk för stadsmiljö där den rör sig smidigt genom trafiken. Du kan också enkelt parkera i små parkeringsfickor. Den trecylindriga motorn är på 1.0 liter och ger 69 hk. Deklarerad förbrukning är 0,38 l/mil vilket är lågt för en bensinbil. Lastutrymmet är minimalt men matkassarna står stadigt i bilen, fäll baksätena så får du den extraplats du ibland behöver. Du hittar mer info här Naturligtvis finns det en biltest för denna bil att läsa också, här hittar du en oberoende test av Toyota Aygo.

Detta är en sponsrad artikel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.