Test av Renault Kadjar – Smidig stads-SUV

Nybilstestad: Renault Kadjar

Vi har gjort en test av nya Renault Kadjar. Kadjar står närmast den klassiska Nissan Qashqai. Renault Kadjar har dock eget media och menysystem och lite annat eget, många delar i bilen är annars lika så dessa bilar är syskonmodeller. Reault Kadjars största styrka är att du sitter lite högre i bilen, Detta ger en mer upprätt och komfortabel körställning, det är lättare att stiga i och ut ur bilen samt ger bättre översikt ut över framförvarande trafik.

renault-kadjar-2

Renalut Kadjar har också dörrar som täcker hela bilens insteg. Japp, här slipper du få skitiga byxor när du ska kliva i och ut ur bilen. Detta är något alla som ägt lite äldre SUV:ar uppskattar och förstår precis vad man menar med smutsiga byxben.

Renault Kadjar har en modern instrumentering vilken är lättanvänd. Köper du till Bose stereo får du också bra ljud. Det finns flera motorer att välja mellan, dock så kan detta bli en något dyr bil om de bästa motorerna väljs och AWD fyrhjulsdrift. Men det är något andra biltillvrkare också tar bra betalt för å andra sidan. Vill du läsa mer om Renault Kadjar så titta in här.

Renault Kadjar

3 Körglädje
4 Design
6 Komfort
6 Teknik
8 Infotainment
5.4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.