Biltest Nissan Pulsar – Prisvärd bil

Nybilstester.se har testat Nissan Pulsar

Nissan Pulsar är Nissans återkomst i klassiska ”Golfklassen”, vilket betyder lagom stor, lagom praktisk, lagom bred bil. Motoralternativt 1.2 DIG-T är en liten turbomotor på 115 hk. Turbon gör att Pulsar upplevs piggare och körkänslan är överlag trevlig utan att klassas som sportig. Nissan Pulsar är en bil som många förbiser, gör inte det för du missar en trevlig och prisvärd bil.

Nissan Pulsar är tyst i kupén och fjädringen är komfortabel vilket drar upp komfortfaktorn för denna bil som troligen körs varje dag av köparen. Den goda komforten i Nissan Pulsar fortsätter dessutom med att man sitter bra både i förarsätet och i baksätet. Det som är begränsat är lastutrymmet.

Nissan Pulsar kommer med mycket ny teknik. Du får dock räkna med att köpa Teknapaketet om du vill ha det senaste, med detta introducerar äntligen Nissan funktioner som autobroms. Utrusta Nissan Pulsar med NissanConnect så får du en 5,8″ pekskärm som fungerar mycket bra. Detta mediasystem har även navigation men vill du ha svensktalande röstnavigation så kolla först om det finns, testbilen hade det inte.

Det finns mycket mer att läsa om Nissan Pulsar, och en längre testartikel för Nissan Pulsar finns här

Test Nissan Pulsar Tekna (NissanConnect)

5 Körglädje
4 Design
6 Komfort
8 Teknik
6 Infotainment
5.8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.