Nybilstester: Nissan X-Trail, en arbetar SUV!

Nybilstest: Nissan X-Trail

Vi har testat nya Nissan X-Trail och detta är en riktig arbetshäst! Nissan X-Trail kan inte konkurrera med premiumklassen då varken inredning eller köregenskaper kommer i närheten SUV bilar från de Tyska premiummärkena. Istället är det priset som man konkurrerar med och sett till vad man får för pengarna så blir det genast intressantare. Nissan X-Trail är en bil som är gjort för lite tuffare tag så länge det inte rör sig om riktig off-roadkörning, eller varför inte dra husvagnen med den på campingsemestern?

Det är rymligt i kupén och hela familjen får plats och kan färdas långt utan gnäll. Nåja, bara man inte är allt för känslig för vägbuller då Nissan X-Trail har en del sådant inne i bilen, dock i samma nivå som de flesta i denna klass. Förarsätet är bekvämt och man kan åka långt med denna bil som även kan fås som 7-sitsig.

Körmässigt så är Nissan X-Trail stark utan att på något sätt ha några sportiga egenskaper. Istället är den bränslesnål med en dieselmotor på 1,6 liter, 130 hk och 320 Nm.

Nissan X-Trail har en hel del modern teknik och kan fås med en pekskärm som underlättar hanteringen av inställningarna.

Det största behållningen med NIssan X-Trail är att den är rymlig, har komfortabla säten och lastar en hel del. Självklart köper man den med fyrhjulsdrift och då hamnar man på en cirka 280 000 kronor, javisst blev X-Trail intressant helt plötsligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.