Nybilstestad: Volvo XC40 T3 manuell

Volvo XC40 T3 är en budgetversion av en toppenbil, men det är inte alls något dåligt alls. Den kommer dock men några begränsningar och bland annat finns den inte med automatväxel, ännu i alla fall. Automat är på gång vilket kan vara bra att känna till. Du kan inte heller köpa Volvo XC40 T3 med fyrhjulsdrift.

Motorn i Volvo XC40 T3 är tre cylindrig men det märks inte! Det varken känns eller låter. Ja inte mycket als låter in i XC40 som är välisolerad. Säkerheten med all teknik runtomkring detta är i topp vilket är att vänta från Volvo. Rostskyddet har dock blivit allt sämre hos Volvos senare generationer och är idag inte alls längre ett köpargument som förr.

Volvo XC40 är en praktisk bil med bra förvaringsfunktioner. Man sitter bra i bilen och detta är en riktig höjdarbil för dig som vill ha en hög bil med bra komfort, samt, nåja inte billig men inte dyrast i alla fall. XC40 T3 ligger bra i pris och utrustning jämfört med flertalet andra konkurrenter och funkar manuell växel för dig och du är beredd att betala lite mer än för en Peugeot 208 så spana in XC40 T3. Vill du veta mer, läs vidare här

Volvo XC40 T3

7 Att köra
10 Komfort
10 Praktiska egenskaper
8 Instrumentering
8.8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.