Nybilstest: Renault Espace 2015

Test av Renault Espace 2015

Renault Espace är en av de komfortablaste och exklusivaste bilarna från Renault hittills. Känslan av att sitta i Renault Espace är mycke trevlig. Det är luftigt och miljön känns exklusiv även om den inte är nivå med premiumklassen, priset är ju inte heller lika högt. Avseende priset är utgångspriset 315 000 kronor, med mer utrustning så hamnar den på rund 400 000 kronor. Då får du en bränslesnål dieselmotor med automatväxel som är lugn och harmonisk att köra. Motorn med dubbelturbo ligger på 160 hästkrafter.

Renault Espace är inte en sportbil utan en komfortglidare. Med den exklusiva mediapanelen R-Link2 och Bose stereo blir denna bil riktigt härlig att åka i. Mediasystemet är snyggt och lättanvänt med pekskärm. Bose stereon är riktigt bra. Du kan även köpa massagestolar. Dessa ger en avslappnande känsla även om det inte är en riktig massage du får.

En av de största styrkorna hos nya Renault Espace är att den kan ta upp till 7 passagerare. De två extrasätena längst bak är dock att betrakta som just extrasäten för kortare turer då Espace inte är en buss. I annat fall sitter man riktigt bra både fram och bak, fjädringen är komfortabel. Designen känns modern och snygg. Det är ju inte så lätt att få till en bra design på denna typ av bilar men det har Renault lyckats med.

Renault Espace 2015 är en komfortabel, rymlig bil med exklusiv känsla.

3 Körglädje
6 Design
9 Komfort
8 Teknik
10 Infotainment
7.2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.